Fontos változások

Amikor 2016-ban létrehoztuk az Iconocoderst a célunk az volt, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk partnereink számára, ne kelljen kompromisszumt kötniük, ha a webes jelenlétükről van szó.

Most 2021-ben egy újabb lépést teszünk és hamarosan új szakasz nyílik az Iconocoders életében. A háttérben új megoldásokon és szolgáltatásokon dolgozunk és bízunk benne, hogy 1-2 hónap múlva bemutathatjuk a részleteket.

De mivel egyszerre nem lehet nagyott lépni, már most elkezdjük előkészíteni a változást, ezzel kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni partnereinket:

  • IconoStore webshopunkban kivezettük a Barionos fizetést és bevezettük a Stripe.com bankkártyás fizetést, ami egy sokkal gördülékenyebb fizetést tesz lehetővé vásárlóink számára
  • Új analytics szolgáltatást vezetünk be, amivel minden általunk üzemeltett weboldalt / szolgáltatást teljeskörűen mérni tudunk, kiemelt hangsúlyt fektetve a partnerereink és a felhasználók személyes adatainak védelmére
  • A kiegészítő szolgáltatásokat futtató szervereket (pay2.hu, analytics) frissítjük, emiatt egy előre meghatározott időszakban egyes szolgáltatások nem lesznek elérhetőek (erről a későbbiekben partnereinket előre értesítjük)
  • Weboldalainkat és IconoStore webshopunkat frissítjük

Weboldalunkon folyamatosan tájékoztatni fogjuk partnereinket a folyamatról és annak aktuális állapotáról. Kérdés esetén állunk partnereink rendelkezésére.