Cofidis fizetési mód Magento2-höz

Biztosíts vásárlóidnak Magento2 webáruházadban hiteligényléses fizetési lehetőséget az ország legismertebb szolgáltatóján, a Cofidis-en keresztül! Az Iconocoders által fejlesztett modul integrálja webshopod a Cofidis megoldásával, így az alkalmassá válik áruhitellel történő fizetésre is.

Ez a bővítmény lehetőséget nyújt a vásárlóknak, hogy a Cofidisen keresztül online igényeljenek áruhitelt.

FONTOS! A Cofidissal szerződni kell, hogy használni tudd a bővítményem. Erre a linkre kattintva jelezheted az igényed a Cofidis felé.

PHP8.1 & Magento 2.3.x -> 2.4.x támogatás

  • A termék oldalakon megjeleníti a hitel kalkulátort
  • A megrendelés leadásakor kiválaszthatja a vásárló az áruhitelt, mint fizetési módot. Ezek után pedig online kitölthet egy űrlapot a hitelkérelemhez.
  • Ha a vásárlónak elfogadják a hitelkérelmét, akkor van lehetőséged arra, hogy automatikusan megváltozzon a rendelés státusza egy előre beállított státuszra
  • A modul naponta lekérdezi a hiteligénylés státuszát, és automatikusan frissíti a megrendelés állapotát

A modul első telepítését és konfigurációját nekünk kell elvégeznünk, illetve először meg kell feleltetni a termék adatbázisod a Cofidis adatbázisával, ezért a modul megvásárlása után felvesszük veled a kapcsolatot.

Amennyiben a szerződési feltételek rendelkezésre állna a Cofidissal, akkor a modul telepítése és konfigurációja maximum 5 munkanapot vesz igénybe a modul megrendelésétől számítva.

Aktuális verzió: 1.0.0

A modul megvásárolható az iStore webshopunkból, ide kattintva.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, és a jövőben szeretnéd integrálni a Cofidis-t Magento2 webshopodba, lépj velünk kapcsolatba!