Vetker.hu – üzemeltetés és fejlesztés

Büszkén mutatjuk be új partnerünket, a Dunavet-B Zrt-t, akik az ország egyik legnagyobb állatgyógyászati webáruházát, a Vetker.hu-t bízták ránk. Feladataink közé tartozik a fejlesztésen kívül a webáruház és a szerverkörnyezet üzemeltetése is.

#magento2 #vetker

AndroidPortal – Alkalmazás

Elérhetővé vált a Google Play Store-ban az AndroidPortál számára fejlesztett alkalmazásunk. Az appból a hírportál olvasói elérhetik a legfrissebb cikkeket. Az alkalmazás csoportos push értesítések kezelésére is fel lett készítve, és hamarosan érkezik az iOS verzió is.

Az alkalmazás VueJS-el és Ionic Framework-ön készült.

Diageo aukciós rendszer

Partnerünkön keresztül aukciós rendszert fejlesztettünk a Diageo részére, belsős használatra. A rendszer Laravel 9 keretrendszerben készült, Tailwind+VueJS és Bootstrap frontenddel, valamint Laravel NOVA alapú szeparált admin felülettel.

#laravel #laravelnova #tailwind #bootstrap #vuejs

Egyszülős Központ alkalmazás – iOS

Elérhetővé vált az Apple App Store-ban az Egyszülős Központ számára fejlesztett alkalmazásunk, amellyel a felhasználók akár offline módban is hozzáférhetnek közösségi kártyájukhoz. Az alkalmazásból megtekinthetik a központ podcast adásait, de üzenetet is küldhetenek nekik. Az alkalmazás Androidos verziója szintén elérhető a Google Play áruházból.

 

Egyszülős Központ alkalmazás – Android

Elérhetővé vált a Google Play Store-ban az Egyszülős Központ számára fejlesztett alkalmazásunk, amellyel a felhasználók akár offline módban is hozzáférhetnek közösségi kártyájukhoz. Az alkalmazásból megtekinthetik a központ podcast adásait, de üzenetet is küldhetenek nekik. Az alkalmazás csoportos és egyedi push értesítések kezelésére is fel lett készítve, és hamarosan érkezik az iOS verzió is.

Az alkalmazás VueJS-el és Ionic Framework-ön készült.

AndroidPortal.hu

A Magyar Android Portál (androidportal.hu) üzemeltetése, szerkesztése és fejlesztése együttműködésben a Mojandroid.sk csapatával

Egyszülő.hu

Az Egyszülős Központ számára fejlesztett portál rendszer, Laravel keretrendszeren.

A Laravel keretrendszerre épített CMS portál olyan funkciókat tartalmaz mint:

  • teljeskörű admin felület, export/import, statisztikai információk
  • teljeskörű felhasználói kezelés
  • események kezelése, integrált naptárral, RSVP funkció
  • támogatói funkció (donate) OTP Simple bankkártyás fizetéssel
  • Tagsági kártya rendszer, online igénylés OTP Simple bankkártyás fizetéssel
  • teljeskörűen integrált Mailchimp
  • az OTP Simple integráció Pay2.hu fizetésikapu szolgáltatásunkon keresztül valósult meg

Reméljük a megújult weboldal és a szolgáltatások elnyerik a felhasználók tetszését és a portál hosszútávon sikeresen kiszolgálhatja a központ igényeit.

Pay2.hu Payment Gateway

A Pay2.hu egy gyors, egyszerűen integrálható fizetési kapu szolgáltatás OTP Simple és Barion fizetési rendszerekhez. A rendszert partnereink igényei alapján hoztuk létre, az integráció és a jóváhagyás akár 1 munkanap alatt* megtörténhet.

Magento2 Import Admin

Az Azonics.hu számára fejlesztett egyedi termékimport szolgáltatás, ICECAT.biz adatszinkronizációval. Önálló admin felület Laravel keretrendszeren.