Rólunk

Ikonoklazmus: képrombolás. Jelenkori megnyilvánulása a meglévő dogmák, szokások, kultuszok és szimbólumok megkérdőjelezése.

Kik vagyunk

Az ICONOCODERS csapat tagjainak útja sok évnyi céges és szabadúszó munkatapasztalat után keresztezte egymást. Két dolog hozott össze bennünket. Egyrészt mindannyian olyan munkafolyamatot követő környezetben akartunk dolgozni, ahol a projektek valamennyi munkafázisa egy helyen, aktív kommunikáció mellett, azonos minőségben zajlik. Másrészt, hogy még mindig nyitottak vagyunk, akarunk újat tanulni, kritikusan és kreatívan értékelni, alkalmazni a bevált vagy újító megoldásokat.

A probléma kezelésed és a gyorsaság miatt és az itthon még kevésbé látott ticketing rendszer miatt amit használtok, mindenképp pozitív élményt kaptam tőletek. Őszintén ilyennel még nem találkoztam Magyarországon.

Szeretném, ha megmaradna a kontakt, mert nagyon nehéz jó magento fejlesztőt találni itthon.” – Lantos Viktor, Green Aqua LLC.

Mit ajánlunk

– több évnyi, szerteágazó tapasztalat minden szakterületen: legyen szó backendről, frontendről vagy designról
– megbízható, átlátható, gördülékeny munkafolyamat
– ésszerű rugalmasság a projektek tervezése és kivitelezése során
– nyílt, világos kommunikáció a projekt teljes életciklusa alatt

Technológiák, amelyeket használunk

 • PHP (8.1+)
 • MySql 8
 • Docker
 • Nodejs
 • Git / Gitlab / Github
 • TravisCI
 • Less / Sass
 • BootStrap 5+
 • Cordova
 • VueJS
 • React Framework
 • Ionic
 • Magento1 / Magento2
 • Laravel 9+
 • Yii2

Kovács Dániel Ákos – Senior FULL-STACK developer / CEO

A webfejlesztés iránti szenvedély 2008-ban talált meg, Magento frontend fejlesztéssel 2014 óta foglalkozom. A frontend fejlesztések mellett a backend funkcionalitásokra is nagy hangsúlyt fektetek, a kisebb WordPress portáloktól kezdődően a nagyobb és komplex rendszerekig minden megfordult már a kezeim között. A frontend fejlesztéshez kapcsolodó aktuális trendeket folyamatosan követem, jelenleg az AngularJS/Ionic/Cordova cross-platformon is fejlesztek alkalmazásokat. Open source projekteimet itt találod: https://github.com/progcode

Szabó Péter – Senior designer, UI/UX specialist / CEO

Tizenöt éve tervezek. Volt már minden: web / print az összes műfajban, freelance / full time, kisvállalkozás / multinacionális környezet. Az utóbbi években főleg az e-kereskedelemben, specializáltan a Magentoval és az arra épülő megoldásokkal dolgozom.

Alig létező szabadidőmben a valóságba kapaszkodom: újrahasznosított szobrokat és használati tárgyakat készítek.

Király Zoltán Imre – SENIOR FRONTEND DEVELOPER

Pályafutásomat webes alkalmazások fejlesztésével kezdtem, majd weblapok és webáruházak világába léptem, ahol először PHP fullstack majd Magento frontend fejlesztéssel foglalkoztam. Az elmúlt pár évben jelentős tapasztalatot szereztem a frontend világában, megismerkedtem a modern webfejlesztéssel. Manapság elsősorban React és Angular fejlesztéssel foglalkozok, mindemelett pedig WordPress és WooCommerce alapokon fejlesztek webáruházakat és kisebb oldalakat.

Baross Ferenc – SEO specialist (Seo.hu)

A folyamatosan fejlődő, mozgásban lévő digitális világnak állandó kihívása, hogy hogyan tudod a megfelelő látogatókat az oldaladra terelni. A SEO egy olyan eszköz, aminek segítségvel költséghatékonyan, stabilan tudod eljuttatni az üzenetedet a célközönségednek. 

2008 óta foglalkozom SEO-val és meggyőződésem, hogy nagyon sok vállalkozás számára a leghatékonyabb markating csatorna. Hiszen azokat az embereket érheted el vele, akiket érdekel a szolgáltatásod és abban a pillanatban, amikor szükségük van rá.

Az elmúlt, több mint egy évtizedben számos, magyar és nemzetközi sikertörténetben vettem részt – kis vállalkozásoktól multik növekedését tudtam segíteni.

http://seo.hu