Kiadtuk a Magento2 OTP Simplepay modul 2.3.3-s verzióját

A mai napon publikáltuk Magento2 rendszerhez kapcsolódó OTP Simplepay modulunk 2.3.3-as verzióját, amely elérhető a Githubról, Packagist-ről valamint megvásárolható webshopunkról.

A 2.3.3-as verzióval több fontos változás történt, részletekért kattints.

Tracking script bevezetése

A 2.3.3 verziótól kezdődően jogos érdekek miatt (a modul lincszek megszegése, hibakezelések biztosítása) a modulban elhelyzésre került egy külső tracking script. A tracking script által rögzített adatok: az adott weboldal hostname-je, a sikeres/sikertelen/timeout tranzakcióknál a tranzakció egyedi, hashelt (sha256) azonosítója, timestamp-el mentve. A webshopot és a webshop felhasználót a script egy egyedi cookieId alapján azonosítja. A script érzékeny felhasználói és egyéb azonosításra alkalmas adatot nem gyűjt. A tracking script nem befolyásolja a webshop helyes működését, annak eltávolítása a jelen licensz feltételek megszegését és a modul támogatásának elvesztését jelenti.

A kapcsolódó Adatvédelmi Elveink napokon belül frissítésre kerülnek.

Tracking script által gyűjtött példa adat.

Módosultak licensz feltételeink

Amennyiben a modult nem a saját projektedben kívánod felhasználni, hanem tovább értékesíted egy partnered számára, egy egyszeri licensz díjat kell fizetned.

Ehhez kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: https://shrt.hu/support vagy kérünk vásárold meg a modult webshopunkból: https://shrt.hu/m2o

Amennyiben a modult a saját projektedben szeretnéd használni, továbbra is ingyenesen teheted meg, de megköszönjük, ha támogatod munkánkat a modul megvásárlásával: https://shrt.hu/m2o