Magento Fejlesztés

Ha webshop, akkor Magento. Hogy miért? Mert a Magento egy családi vállalkozás webshopjától kezdve egy multinacionális cég e-commerce megjelenéséig mindent képes kiszolgálni. A Magento webáruház kiválóan integrálható ERP-hez, CRM-hez, számlázó vagy hírlevélküldő rendszerhez, és számtalan egyéb külső szoftverhez. A világon ma közel 235 ezer Magento üzemel, a Magento térhódítása évről évre töretlen.

icono_magento

Sok éves tapasztalaton alapuló fejlesztői tudásunkkal a Te megoldásodat is megtaláljuk. Segítünk szállítási és fizetési modulok integrációjában, ERP, CRM és számlázó programok fejlesztésében, teljeskörű frontend fejlesztésben, valamint egyedi igények megvalósításában is. A modulfejlesztések mellett komplett webáruházak fejlesztését is vállaljuk az igényeidnek megfelelően.

WordPress Fejlesztés

Ha webshop, akkor Magento. Ha céges oldal vagy blog, akkor pedig WordPress. A WordPress a jelenleg elérhető legkiforrottabb CMS rendszer, amely a világon több millió weboldalt szolgál ki. Gondoltad volna, hogy még a BBC és CNN is WordPressen fut?

oqtafyt5ktw-ilya-pavlov-compressor

WordPress alapokon vállaljuk weboldalak, blogok megvalósítását, fejlesztését, újratervezését, hírlevél rendszerek és egyedi megolások integrációját és így tovább. Minden általunk fejlesztett WordPress weboldal SEO- és pagespeed-optimalizált, és 100%-ban responsive. Igény esetén weboldalad mellé mobil alkalmazást is készítünk! Az általunk üzemeltett WordPress oldalakat folyamatosan frissítjük és karbantartjuk, így a biztonság miatt sem kell aggódnod.

WordPresset fejleszteni mindenki tud, ahhoz nem kell fejlesztői csapat, legyintenek sokan… Nem is számoljuk már az éveket, amióta WordPressel dolgozunk. Számtalan WordPress rendszer került már a kezünk alá. Nem tud mindenki WordPresset fejleszteni, higgyétek el nekünk.

 

UI/UX szolgáltatás

Nincs még konkrét terved, weboldalad, applikációd, csak elképzelések és ötletek kavarognak a fejedben? Öntsük együtt formába ezeket mindenki számára használható módon, korszerű megoldásokkal!

icono_UX

Esetleg felépítettél valamit, de elégedetlen vagy a működésével? Esetleg a felhasználók elégedetlenek?

Mindenki elégedett, de Te tovább csinosítanád a meglévő rendszeredet? Ebben is tudunk segíteni.

Vállaljuk weboldalad vagy applikációd tervezését, kivitelezését, működő projektek felhasználói élményre fókuszáló UX/UI tervezését, UX auditálását.

Kódaudit

Lassú a weboldalad? Nem működnek bizonyos funkciók? Megszaporodtak az elégedetlen ügyfelek visszajelzései? Ha elégedetlen vagy a jelenlegi webshop rendszereddel, ha Magento-t használsz, de problémáid adódtak, a kódaudit jó szolgálatot tehet. Jó munkához jó kód kell. Éppen ezért, amikor meglévő rendszerhez kértek tőlünk fejlesztést, a kódauditot ingyen elvégezzük.

icono_codeaudit

Kódaudit során ától zéig felmérjük a meglévő rendszeredet és javaslatot teszünk annak optimalizálására. A kódaudit a következőket foglalja magában:

  • Magento verzió vizsgálata
  • Magento biztonsági patchek vizsgálata
  • Magento esetleges core módosítások vizsgálata
  • Használt modulok vizsgálata
  • Frontend megoldások vizsgálata
  • Hosting megoldás vizsgálata
  • Pagespeed elemzés

Hosting

Webshopod, weboldalad számára tárhelyet vagy szervert keresel? Ebben is tudunk segíteni! Hosting kínálatunk a legkisebb webtárhely csomagoktól a Magento VPS hostingig kínál opciókat.

web-hosting-server-680x305

Szervereinket folyamatosan monitorozzuk és karbantartjuk, a rendelkezésre állásunk 99,99%-os, így a jó működés, kiváló megjelenés mellett a stabil online jelenléted is garantált!