Szolgáltatások

Magento Fejlesztés

Ha webshop, akkor Magento. Hogy miért? Mert a Magento egy családi vállalkozás webshopjától kezdve egy multinacionális cég e-commerce megjelenéséig minden képes kiszolgálni. A Magento webáruház kiválóan integrálható ERP-hez, CRM-hez, számlázó vagy hírlevélküldő rendszerhez, és számtalan egyéb külső szoftverhez. A világon ma közel 235 ezer Magento üzemel, a Magento térhódítása évről évre töretlen.

Részletek Magento Fejlesztés

WordPress Fejlesztés

Ha webshop, akkor Magento. Ha céges oldal vagy blog, akkor pedig WordPress. A WordPress a jelenleg elérhető legkiforrottabb CMS rendszer, amely a világon több millió weboldalt szolgál ki. Gondoltad volna, hogy még a BBC és CNN is WordPressen fut?

Részletek WordPress Fejlesztés

UI/UX szolgáltatás

Nincs még konkrét terved, weboldalad, applikációd, csak elképzelések és ötletek kavarognak a fejedben? Öntsük együtt formába ezeket mindenki számára használható módon, korszerű megoldásokkal!

Részletek UI/UX szolgáltatás

Kódaudit

Lassú a weboldalad? Nem működnek bizonyos funkciók? Megszaporodtak az elégedetlen ügyfelek visszajelzései? Ha elégedetlen vagy a jelenlegi webshop rendszereddel, ha Magento-t használsz, de problémáid adódtak, a kódaudit jó szolgálatot tehet.

Részletek Kódaudit

Hosting

Webshopod, weboldalad számára tárhelyet vagy szervert keresel? Ebben is tudunk segíteni! Hosting kínálatunk a legkisebb webtárhely csomagoktól a Magento VPS hostingig kínál opciókat.

Részletek Hosting