Kiemelt

Fontos: megváltoztak vállalkozásunk adatai!

Tájékoztatjuk kedves partnereinket, hogy 09.28-al vállalkozásunk cím adatai megváltoztak.

Új székhelyünk:  1134. Budapest Váci út 47/B Ü-1, adószámunk: 65921429-1-41. Személyes találkozóra Budapesten a FRoffice-ban van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

A változásokról emailben is értesítjük partnereinket, valamint felületeinken és a szükséges dokumentumokban is frissítjük a következő napokban.

Kiemelt

myPOS Mini Ice terminál most akciósan 39.900 Ft-ért!

A myPOS 2021.08.12-től kezdődő promóciójában a méltán kedvelt Mini Ice készülék most 49.900 Ft helyett csak 39.900 Ft, és az összevont akciós tranzakciós díj csak 1,3%!

Fogadj el még ma bankkártyát üzletedben.

Számos kereskedő támaszkodik a myPOS Mini Ice eszközünkre, amely rengeteg előnyt kínál vállalkozásuk számára. Kis méretű és érintőképernyővel ellátott, bankfüggetlen POS terminál.

A Mini Ice a mágnescsíkos, a chipen és PIN-kódon keresztüli, valamint az NFC technológiájú, érintéses kártyás fizetési módok kezelésére képes.

Ez a bankkártya leolvasó nem rendelkezik havi díjakkal, így a megfizethető ára miatt vonzó számos, hosszú távban gondolkodó kereskedő számára.

Ha felkeltettük érdeklődésed keress minket elérhetőségeink egyikén!

Kiemelt

FONTOS: Változások az OTP Simplepay Magento2 modullal kapcsolatban

TL;DR

UPDATE 2021.08.18: a modul mostantól ingyenesen nem elérhető.

Úgy döntöttünk, véglegesen megszüntetjük OTP Simplepay Magento2 modulunk igyenes elérhetőségét. A változások az új licenszelési feltételekkel 2021.08.16-án lépnek életbe. Ettől az időponttól kezdődően a modul nem lesz elérhető a Githubon, csak webshopunkból lesz megvásárolható.

A döntésünk okairól a következő bekezdésben:

“FONTOS: Változások az OTP Simplepay Magento2 modullal kapcsolatban” bővebben

A média vízeire eveztünk: portfóliónkba került az AndroidPortál!

Androidportal.hu

Mint ahogy azt már korábban beharangoztuk, 2 éves szünet után újraindítjuk az AndroidPortált. Akik követik az oldalt, azok tapasztalhatták, hogy az elmúlt napokban elkezdtük cikkeinket publikálni az oldalon, de a háttérben még sok munka vár ránk.

Biztosan felmerül bennetek a kérdés, hogyan kerülhet képbe egy szlovák csapat a magyar oldallal. Nos a válasz egyszerű: 2 éve ők vették át az oldalt Balázséktól, azonban részben a magyar csapat hiánya, részben pedig kapacitás problémák miatt nem tudtak érdemben foglalkozni az oldallal. Ezért most velük együttműködve indítjuk újra a magazint. A szerkesztéshez és üzemeltetéshez szabad kezet kaptunk, azonban célunk az, hogy a két oldal egy platformon üzemeljen hosszútávon, így a technikai átállás ennél bonyolultabb. A következő hetekben reményeink szerint az oldalunk eléri végső formáját, elhárul minden akadály, és onnantól fogva csak a tartalomgyártásra tudunk majd koncentrálni.

Persze tartalmakat addig is igyekszünk hozni nektek, de ha nem posztolunk rendszeresen, vagy nem hozunk világmegváltó gyorsasságal friss információkat Nektek, akkor ez az oka.

Legyetek türelemmel, célunk, hogy a Balázséktól már megszokott színvonalon vigyük tovább az AndroidPortált.

Fontos változások

Amikor 2016-ban létrehoztuk az Iconocoderst a célunk az volt, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsuk partnereink számára, ne kelljen kompromisszumt kötniük, ha a webes jelenlétükről van szó.

Most 2021-ben egy újabb lépést teszünk és hamarosan új szakasz nyílik az Iconocoders életében. A háttérben új megoldásokon és szolgáltatásokon dolgozunk és bízunk benne, hogy 1-2 hónap múlva bemutathatjuk a részleteket.

“Fontos változások” bővebben

Karbon semlegesség?

Mint minden, a webfejlesztés is – még ha csak közvetett módon – de szennyezi a környezetünket. Mivel a Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön szeretnénk lehetőségeinkhez mérten visszaadni neki.

Ezért idén adónk 1% a Greenpeace-nek ajánlottuk fel, valamint csatlakoztunk a Shell karbonsemlegesítési programjához is, tankolásonként linterenként 6Ft-al támogatva azt.

Sok kicsi sokra megy, védjük meg imádott Földünket!

OTP Simplepay Magento2 – Újra a Githubon!

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal újra ingyenesen elérhetővé tettük az OTP Simplepay Magento2 modulunkat a Githubon. A projekt a Packagistról is ismét elérhető.

Ezzel párhuzamosan más módosításokat is bevezettünk a modullal kapcsolatban:

  • A modul továbbra is megvásárolható webshopunkból, az eddigi 65.000 Ft helyett mostantól 45.000 Ft-ért. Amennyiben partnerként regisztrálsz affiliate programunkba további kedvezményeket kaphatsz
  • Bevezettük a Patreon támogatást: mostantól azok, akik a modulunkat ingyenesen letöltik a Githubról havi támogatással fejezhetik ki köszönetüket / támogatásukat felénk. Természetesen ez sem kötelező, a modul ingyenesen elérhető, de minden támogatást megköszönünk.
  • A jövőben aktívan szeretnénk fejleszteni a modult, első lépésben fokozatosan szeretnénk át állni a V2-es OTP Simple API-ra
  • A modulból rendszeresen tervezünk kiadni majd BETA verziójú, tesztelés alatt álló verziókat, amelyek szintén a Githubról lesznek elérhetőek

Fontosnak tartjuk a nyílt forráskódú fejlesztéseket és a közösség támogatását, reméljük a fenti módósítások elnyerik a közösség tetszését.

OTP SimplePay Magento2 – DMCA

A Gitub DMCA program segítségével 8 jogtalanul másolt OTP SimplePay Magento2 repo-t távolítattunk el, amelyek engedély nélkül kerültek feltöltésre.

Ezzel párhuzamosan megszüntettük a tavaly novemberben publikált OTPSimplePay-Magento2-ORIG repo-t és törlésre került a composer csomag is. A mai naptól a modul kizárólag webshopunkból elérhető, vagy egyedi megkeresés esetén tudjuk azt biztosítani.

Szintén a mai naptól a modul támogatását csak a fizető ügyfeleknek kínáljuk.