Panic – Transmit5

SFTP és media szervereinket a Panic fantasztikus Transmit5 alkalmazásával kezeljük.

transmit-5-macWe manage our sftp and media server with the fantastic Transmit5 app from Panic.

GitKraken

Forradalom a kódmenedzsmentben – Mi a Gitkraken szolgáltatásait használjuk!

gitkraken-keif-teal-sq

GitKraken now offers Git novices and pros a consistent experience across Mac, Windows and Linux. And makes Git operations not only performant and efficient, but understandable, visual, and perhaps even just a little bit…fun!

Todoist

A Todoist egy professzionális feladat management eszköz.

1200x630bb

Elérhető böngészőből, laptopra telepítve, vagy mobil applikációként, plusz beépülő modulként még számos, gyakran használt helyen, pl. Gmail, Outlook, vagy Chrome. Tehát mindenki megtalálja azt, ami neki a legkényelmesebb.

Atlassian JIRA

Az Agile-csapatok legkedveltebb szoftverfejlesztő eszköze.

jira-blue1

A legjobb szoftverfejlesztő csapatok a határidő előtt és gyakran szállítanak.

A Jira Software-t a szoftverfejlesztő csapat minden tagja szeretni fogja, mert nagyszerű szoftvereket adhatnak ki egyszerű tervezés és nyomon követés mellett.

Atlassian Confluence

A Confluence a tartalom közös létrehozását segítő szoftver, amely megváltoztatja a modern csapatok munkavégzési módszereit.

confluence

Egyetlen információforrás

Az átláthatóság és a szervezettség kulcsfontosságú a modern csapatok számára. A Confluence megoldásaival egyetlen központi helyről szervezheted és érheted el csapatod munkáit, így sokkal könnyebben megtalálhatod a szükséges információkat, és mozdíthatod előre a munkát.

Egy jobb munkamódszer

A nagy teljesítményű csapatok együtt dolgoznak a termelékenység maximalizálása érdekében. A Confluence egyesíti az egyéni alkotás sebességét az együtt dolgozás előnyeivel. A Confluence megoldásaival könnyedén hozhatsz létre dokumentumokat csapatként, adhatsz visszajelzést és gyorsan iterálhatsz a munka befejezéséig.

Minden csapat számára ideális

A csapatok változnak és nőnek. A Confluence egy flexibilis platform, amely támogatja csapatod munkamódszerét, és remekül személyre szabható, hogy minden típusú igénynek megfeleljen.

Avocode

Designerekkel közös munkánkat az Avocode támogatja

DPzOTJfWsAU9WMa

DeployHQ

Projektjeink biztonságos menedzselését, az automatizálást és a kódminőség biztosítását a DeployHQ eszközével oldjuk meg.

cwfh5ljg_400x400

Invision

A designnal kapcsolatos kommunikációban, az ügyfelekkel kapcsolatos könnyebb együttműkdést az Invision biztosítja számunkra.

invision

Az Invision egy design kollaborációs eszköz, az elkészült design egyszerre akár több eszközön is demozhatjuk, ahhoz bárki egyszerűen javaslatot tehet.

Browserstack

Böngésző független fejlesztésekben a Browserstack eszköze támogat minket.

browserstack